OM VÅRA TYGBLÖJOR

RetroPi’s allt-i-ett blöjor är en lättanvänd tygblöja som påminner mycket om engånsblöjor. Den väsentliga skillnaden är att blöjan läggs i tvätten istället för i soporna. En annan stor skillnad är att det närmst barnets hud ligger mjukt tyg. Mer information om varför tygblöjor är så bra hittar ni under Varför Tygblöjor. Våra AIO finns i två varianter, Allt-i-Ett Bambu och Allt-i-Ett Hampa Plus. Nedan kan ni läsa mer om varje blöja.

Allt-i-Ett Bambu

Vad innebär allt-i-ett?

När en blöja benämns som allt-i-ett eller all-in-one (AIO) innebär det att blöjans alla delar sitter ihop. Ingen tid behövs läggas på att förbereda tygblöjan, den är redo att användas!
Retropi tygblöjor allt i ett bambu
Blöjan är uppbyggd av ett yttre skal som är vattentätt. Detta behövs för att utsidan ska förbli torr under hela användningstiden. De två fastsydda inläggen är i högabsorberande bambutyg (79% bambuviskos och 21% polyester). Mellan två lager av bambuviskos finns även ett lager microfiber för att ytterliggare binda vätskan. Blöjans insida är i samma tyg som inläggen och erbjuder ytterligare ett uppsugande lager.

Passform

Nedan visas de olika lägena AIO-blöjan kan knäppas till för att få passformen optimal från födsel till pottränad. Reglera storleken med knapparna i höjdled för att passa just ditt barn. Sätt på blöjan och reglera med knapparna i midjan hur löst/hårt den ska sitta. Kolla in våran tipssida för mer instruktioner och råd.
Retropi bambu storlekar

Allt-i-Ett Hampa Plus

Vad innebär allt-i-ett?

När en blöja benämns som allt-i-ett eller all-in-one (AIO) innebär det att blöjans alla delar sitter ihop. Ingen tid behövs läggas på att förbereda tygblöjan, den är redo att användas!
tygblöja hampa
Blöjan är uppbyggd av ett yttre skal som är vattentätt. Detta behövs för att utsidan ska förbli torr under hela användningstiden. Vår allt-i-ett hampa plus blöja är en tygblöja med två fastsydda inlägg. Inläggen är i 2 lager ekologiskt hampatyg som består av 55% ekologisk hampa och 45% ekologisk bomull. Emellan hampatyget finns ett lager microfiber för att ytterligare binda vätskan. Innertyget är i samma hampatyg som inläggen. Hampa/bomull-tyget i tygblöjan är GOTS-certifierat. Blöjans insida är i samma tyg som inläggen och erbjuder ytterligare ett uppsugande lager.

Passform

Nedan visas de olika lägena Hampa AIO-blöjan kan knäppas till för att få passformen optimal från liten till stor. Vår Hampa Plus tygblöja passar mellan 6-16 kg. Reglera storleken med knapparna i höjdled för att passa just ditt barn. Sätt på blöjan och reglera med knapparna i midjan hur löst/hårt den ska sitta. Kolla in våran tipssida för mer instruktioner och råd.
tygblöja hampa

  • RetroPi tygblöjor
  • RetroPi tygblöjor
  • RetroPi tygblöjor
  • RetroPi tygblöjor
  • RetroPi tygblöjor
  • RetroPi tygblöjor
  • RetroPi tygblöjor
 
preloader