Skip to content

Om våra tygblöjor

RetroPi’s allt-i-ett blöjor är en lättanvänd tygblöja som påminner mycket om engånsblöjor. Den väsentliga skillnaden är att blöjan läggs i tvätten istället för i soporna. En annan stor skillnad är att det närmst barnets hud ligger mjukt tyg. Mer information om varför tygblöjor är så bra hittar ni under Varför Tygblöjor. Våra AIO finns i två varianter, Allt-i-Ett Bambu och Allt-i-Ett Hampa Plus. Nedan kan ni läsa mer om varje blöja.

Vad innebär allt-i-ett?

När en blöja benämns som allt-i-ett eller all-in-one (AIO) innebär det att blöjans alla delar sitter ihop. Ingen tid behövs läggas på att förbereda tygblöjan, den är redo att användas!

Allt-i-Ett Bambu

Blöjan är uppbyggd av ett yttre skal som är vattentätt. Detta behövs för att utsidan ska förbli torr under hela användningstiden. De två fastsydda inläggen är i högabsorberande bambutyg (79% bambuviskos och 21% polyester). Mellan två lager av bambuviskos finns även ett lager microfiber för att ytterliggare binda vätskan. Blöjans insida är i samma tyg som inläggen och erbjuder ytterligare ett uppsugande lager.

Blöjan

Passform

Nedan visas de olika lägena AIO-blöjan kan knäppas till för att få passformen optimal från födsel till pottränad. Reglera storleken med knapparna i höjdled för att passa just ditt barn. Sätt på blöjan och reglera med knapparna i midjan hur löst/hårt den ska sitta. Kolla in våran tipssida för mer instruktioner och råd.

Blöjan

Allt-i-Ett Hampa

Blöjan är uppbyggd av ett yttre skal som är vattentätt. Detta behövs för att utsidan ska förbli torr under hela användningstiden. Vår allt-i-ett hampa plus blöja är en tygblöja med två fastsydda inlägg. Inläggen är i 2 lager ekologiskt hampatyg som består av 55% ekologisk hampa och 45% ekologisk bomull. Emellan hampatyget finns ett lager microfiber för att ytterligare binda vätskan. Innertyget är i samma hampatyg som inläggen. Hampa/bomull-tyget i tygblöjan är GOTS-certifierat. Blöjans insida är i samma tyg som inläggen och erbjuder ytterligare ett uppsugande lager.

Blöjan

Passform

Nedan visas de olika lägena Hampa AIO-blöjan kan knäppas till för att få passformen optimal från liten till stor. Vår Hampa Plus tygblöja passar mellan 6-16 kg. Reglera storleken med knapparna i höjdled för att passa just ditt barn. Sätt på blöjan och reglera med knapparna i midjan hur löst/hårt den ska sitta. Kolla in våran tipssida för mer instruktioner och råd.

Blöjan

Fast frakt

Fraktkostnad 19 SEK – oavsett order