OM RETROPI

RetroPi är resultatet av två års testande, utvärderande och användande av tygblöjor.

Sedan våra tvillingar föddes har de testats igenom samtliga blöjsystem som finns på marknaden. Då vi aldrig hittade den perfekta kombinationen föddes tanken om RetroPi.

RetroPi tygblöjor är moderna tygblöjor som gör användadet av tygblöjor okomplicerat och roligt.

Blöjorna har en insida i naturmaterial som absorberar mycket och snabbt. De två inläggen som är fastsydda i varsin kant kan hänga fritt efter tvätt vilket förkortat torktiden otroligt.

Genom knappar framtill kan storleken regleras så att blöjan passar från nyfödd till blöjfri. På så sätt slipper man köpa nya blöjor när barnet växer, istället knäpper man upp knapparna allt eftersom.

RetroPi jobbar tillsammans med en mindre fabrik på Kinas östkust. Vi innehar F-skattsedel och är ett registrerat varumärke.

Organisationsnummer: 900618-5723
Address: Grottelyckan 406, 305 72 Steninge

RetroPi i Norden
Våra populära tygblöjor säljs inte bara i Sverige utan kan köpas i Danmark genom vår butik RetroPi.dk. Vi finns även hos en rad olika återförsäljare i Sverige.

Vision
Vår vision är att tillhandahålla en produkt som möjliggör ett hållbart blöjanvändade. Ett enkelt sätt att spara pengar, skona miljön och slippa onödiga kemikaler mot barnrumpan.

RetroPi tygblöjor surfing hampablöjor bambublöjor

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra Nyhetsbrev, fyll i dina kontaktupgifter nedan.

Nyhetsbrev

Kontakta RetroPi

Du kan kontakta oss på [email protected] eller genom vårt kontakformulär till höger.

Under sommaren har vi semesterstängt med längre svarstider som följd. Lagret är dock igång som vanligt och ordrar skickas flera gånger varje vecka.

 
preloader